Hozzávalók (4 személyre):
- 150 g (1 doboz) Arla Natúr friss krémsajt
- 4 szelet füstölt szalonna
- 4 bagel
- 4 szelet füstölt pulykamell
- 4 teáskanál ravigote mártás
- 4 paradicsom, szeletelve
- 8 jégsaláta levél
Elkészítés (15 perc):
Pirítsd meg a szalonnát egy serpenyőben. A bageleket melegítsd meg, pl. egy kenyérpirítóban, majd szeld ketté őket és kend meg mindkét oldalukat. Töltsd meg a bagelt a pulykahússal, ravigote mártással, a pirított szalonnával, paradicsomkarikákkal és jégsalátával. Tálald frissen.
Arla tipp:
Remek finomság egy uzsonnásdobozba, de ízletes villámreceptként telitalálat a családi vacsorához is.
A könnyedebb változathoz használd az Arla Natúr Light friss krémsajtot, illetve szalonna helyett sonkát.