HOGYAN KÉSZÍTSÜNK ARLA FRISS KRÉMSAJTOT?
CSUPÁN NÉGY TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐ
Az Arla Friss Krémsajthoz csupán négy természetes összetevőt használunk, majd azonnal becsomagoljuk, hogy így őrizze meg frissességét és nagyszerű ízét –adalékanyagok nélkül! A krémsajt elkészítése olyan egyszerű, hogy bárki nekivághat otthon is!
SZÜKSÉGES ALAPANYAGOK
1. Zsírszegény tej (800 ml)
2. Tejszín (100 ml)
3. Író (50 ml)
4. Só (csipet)
ESZKÖZÖK:
1. Lábas
2. Hőmérő
3. Merőkanál és kanál
4. Szita
5. Muszlin ritkaszövésű szövet
HOGYAN KÉSZÜL!
- Lassan melegítsd fel a tejet és a tejszínt 30° C-ra, majd vedd le a hőfokot. Ne engedd felforrni!
- Add hozzá az írót és kevergesd!
- Hagyd szobahőmérsékleten, 20-22° C-on 12 órán át!
- 12 óra elteltével az anyag állaga joghurtszerű lesz és savó keletkezik a tetején.
- Szűrd le a túrót a szitán és a muszlin anyagon!
- Kösd össze a muszlin sarkait és lógasd fel csöpögni 10-20 órán át.
- Kapard ki és törd össze a túrót, hogy az megmarad folyadék is eltűnjön.
- Adj hozzá egy csipet sót és keverd simára!
- Élvezd a saját készítésű ízletes krémsajtodat!
Fedezd fel a természetesen finom, friss és zamatos gyümölcsökkel teli Arla Friss Krémsajttal készült sajttorta recepteket és még számtalan más finomságot! Mivel a mi krémsajtunk csupán négy természetes összetevőből készül, biztos lehetsz benne, hogy akármit is sütsz vele, csak azzal a sok jóval van tele, amit te beletettél.
RÉSZLETEKKizárólag négy természetes összetevőből készült. Az Arla Friss Krémsajt egyszerűen finom, adalékanyagok nélkül. Élvezd az Arla Friss Krémsajt lágy és üde ízét egy szelet pirítóson, a szendvicseden, az uzsonnád mellé – vagy ahogy csak akarod.
FEDEZD FEL!Finomságok, amik segítenek átvészelni a napot. Próbáld ki a grillzöldségek és az egészséges rozskenyér hihetetlen ízét Arla Natúr Friss Krémsajttal étkezések között szendvicsként vagy gyors harapnivalóként.
RÉSZLETEK