Természetesen finom

FEKETE ÁFONYÁS FEHÉR CSOKOLÁDÉS SAJTTORTA ARLA NATÚR FRISS KRÉMSAJTTAL

Kóstold meg ezt a krémes és zamatos áfonyás finomságot. A friss, ropogós áfonya és az enyhén édes vanília pazar kombinációja fehér csokoládéval és krémes Arla Natúr Friss Krémsajttal teszi ezt a desszertet ideálissá akár egy könnyű ebéd után, akár az esti nassoláshoz.

Még ennél is jobb, hogy tudod, hogy ez a sajttorta a természetesen finom Arla Natúr Friss Krémsajttal készült – amit mesterséges adalékanyagok nélkül, csupán négy természetes összetevőből készítünk. Mindezért biztos lehetsz benne, hogy ennek a finom édességnek minden szelete csak azzal a sok jóval van tele, amit te beletettél.

Nézd meg a receptet vagy akár próbálj ki egy másikat is a természetesen finom sajttortáink közül.

HOZZÁVALÓK

ALAP

  • 100 g vaj
  • 150 g teljes kiőrlésű keksz, összetörve

TÖLTELÉK

  • 150 g fehér csokoládé
  • 1,5 dl cukor
  • 600 g Arla Natúr Friss Krémsajt
  • 250 g cottage cheese (túró)
  • 2 tojás
  • 1 vaníliarúd
  • Egy fél citrom leve és finomra reszelt héja

SZÓSZ

  • 100 g fagyasztott áfonya
  • 0,5 dl porcukor

ELKÉSZÍTÉS

ALAP
Kezdd az áfonyaszósszal. A fagysztott áfonyát és a porcukrot tedd egy serpenyőbe és melegítsd forrásig. Passzírozd át szitán, és tedd a hűtőbe.

Törd össze a kekszet és őröld finom morzsává. Olvaszd meg a vajat és jól keverd el a morzsával. Egy 24 cm átmérőjű, kapcsos tortaforma aljára tegyél sütőpapírt, majd tedd vissza a sütőforma oldalát. Nyomkodd bele a formába a kekszes keveréket, míg egyenletes és sima lesz, majd 200 °C-os sütőben süsd 10 percig.

TÖLTELÉK
A fehér csokoládét vágd apró darabokra és mikrosütőben vagy vízfürdőben olvaszd meg. Hosszában vágd fel a vaníliarudat, kapard ki belőle a magokat és keverd el a cukorral, a tojásokkal, a cottage cheese-zel, az Arla Natúr Friss Krémsajttal, valamint a citrom levével és héjával. Keverd simára, majd add hozzá a megolvasztott fehér csokoládét.

A sütő hőmérsékletét vedd vissza 150 °C-ra. A tölteléket öntsd bele a tortaformába. Az áfonyaszósz felét öntsd rá a krémsajtos töltelékre és rajzolj bele mintát villával vagy kanállal. Tedd a sütő középső szintjére és süsd nagyjából 30 percig. Zárd el a sütőt és a tortát további 30 percig hagyd benne. A sajttortát teljesen hűtsd le a hűtőszekrényben. Tálaláskor öntsd rá a maradék áfonyaszószt és szórd meg friss áfonyával.

Fedezd fel a természetesen finom, friss és zamatos gyümölcsökkel teli Arla Friss Krémsajttal készült sajttorta recepteket és még számtalan más finomságot! Mivel a mi krémsajtunk csupán négy természetes összetevőből készül, biztos lehetsz benne, hogy akármit is sütsz vele, csak azzal a sok jóval van tele, amit te beletettél.

RÉSZLETEK

Kizárólag négy természetes összetevőből készült. Az Arla Friss Krémsajt egyszerűen finom, adalékanyagok nélkül. Élvezd az Arla Friss Krémsajt lágy és üde ízét egy szelet pirítóson, a szendvicseden, az uzsonnád mellé – vagy ahogy csak akarod.

FEDEZD FEL!

Finomságok, amik segítenek átvészelni a napot. Próbáld ki a grillzöldségek és az egészséges rozskenyér hihetetlen ízét Arla Natúr Friss Krémsajttal étkezések között szendvicsként vagy gyors harapnivalóként.

RÉSZLETEK

CSUPÁN NÉGY TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐ

Csak ennyire van szükségünk az Arla Friss Krémsajt elkészítéséhez. Valójában ’s olyan egyszerű, hogy akár otthon is elkészítheted!

Arla Friss Krémsajt – Adalékanyagok nélkül

FARMEREK TULAJDONÁBAN ÁLL

Tejtermékek a farmról szenvedéllyel, neked

TUDJ MEG TÖBBET!