Friss krémsajt
KÉTSZERSÜLT SZENDVICS
lazaccal, avokádóval és Arla friss krémsajttal
HOZZÁVALÓK
1 főre
2 szelet kétszersült
3 ek Arla friss krémsajt
50 g füstölt lazac
1 avokádó vízitorma
só és bors
ELKÉSZÍTÉS
- Kend meg friss krémsajttal a kétszersültet.
- Tedd rá a füstölt lazacot, a felszeletelt avokádót és a vízitormát. Sózd, borsozd, majd fedd le a másik szelet kétszersülttel.
Minél egyszerűbb, annál jobb
Kevesebb összetevő.
Nagyszerű íz.
Mindössze négy természetes összetevő, ennyi kell az Arla friss krémsajthoz. Csupán négy – semmiféle mesterséges adalékanyag. Ha szereted az egyszerű dolgokat az életben, próbáld ki az fenséges Arla friss krémsajtot, és érezd a különbséget!
Cream cheese