Friss krémsajt

KÉTSZERSÜLT SZENDVICS

lazaccal, avokádóval és Arla friss krémsajttal

HOZZÁVALÓK

1 főre

2 szelet kétszersült
3 ek Arla friss krémsajt
50 g füstölt lazac
1 avokádó vízitorma
só és bors

ELKÉSZÍTÉS

  • Kend meg friss krémsajttal a kétszersültet.
  • Tedd rá a füstölt lazacot, a felszeletelt avokádót és a vízitormát. Sózd, borsozd, majd fedd le a másik szelet kétszersülttel.
Minél egyszerűbb, annál jobb

Kevesebb összetevő.
Nagyszerű íz.

Mindössze négy természetes összetevő, ennyi kell az Arla friss krémsajthoz. Csupán négy – semmiféle mesterséges adalékanyag. Ha szereted az egyszerű dolgokat az életben, próbáld ki az fenséges Arla friss krémsajtot, és érezd a különbséget!

Cream cheese