Krémes Havarti szeletek
GRILLEZETT SZENDVICS
rozmaringos sonkával, dióval,
fügével és Arla friss krémsajttal és Havarti szeletekkel
HOZZÁVALÓK
1 főre
2 szelet kovászos kenyér
2 szelet Arla® Krémes Havarti
2 szelet rozmaringos sonka
1-2 ek mézes mustár
újhagyma zöld részei (egy marék)
1/4 tk aprított friss rozmaring
1/2 tk reszelt narancshéj
1-2 ek durvára aprított dió
1 ek aprított aszalt füge
ELKÉSZÍTÉS
- Keverd össze a diót, a fügét, a narancshéjat és a rozmaringot, majd tedd félre.
- Kend meg mindkét szelet kenyeret mézes mustárral.
- Helyezz a kenyérre egy szelet Arla® Havartit, két szelet sonkát, egy púpozott evőkanál füge-dió keveréket, újhagymát, majd fedd be a másik szelet Havarti sajttal.
- Tedd rá a másik szelet kenyeret, majd egy melegszendvics sütőben grillezd meg, amíg a sajt szépen megolvad, kb. 5 perc alatt.
- Vágd félbe a szendvicset és tálald melegen.
Minél egyszerűbb, annál jobb
100%-ban természetes
összetevők
Az Arla krémsajtokat 100%-ban természetes összetevőkből és adalékanyagok hozzáadása nélkül készítjük. Ettől lesz nagyszerű ízű és ezért olyan egyszerű választás számodra.
Cream Cheese